"" JAMIE SAYS DREAM: Friday evening in my kitchen

29 juni 2012

Friday evening in my kitchen Apparently Martin Creed likes to collect cactuses and arrange them by hight. That, I think, qualifies him for my Daily dose of quirkiness :-)
Martin Creed’s Work No.587: Different Kinds Of Cactuses6 kommentarer:

leah of sang the bird sa...

Beautifully styled pics. I absolutely love that pic of your mama!
An yes, the cactus' definately qualify for your daily dose of quirkyness. xxx

LissenTo sa...

Hejsan Maria

Det ser härligt ut i ditt kök, helgstämning på något vis. Fina tallrikar, glasen liknar några jag har.

Så snyggt du har gjort det på väggen och är det din mamma så måste det vara trevligt att ha henne där.

Vi får maila varandra. Hösten blir bra. Har spontanbokat tågbiljett till Göteborg 11 juli, hoppas på sol då, för skärgårdstur osv.

Kram Lissen

Mariana sa...

Dear Maria,

the nice evening, I would like to join you immediately!
And a beatiful reindeer on the wall!
The last photo - oh, I wouldn´t want to care about these all cactuses! :))
Have nice days! M

Hanna sa...

Kul att se bilder från ditt hem, ser mysigt ut där vid köksbordet. Tror bestämt att jag dricker ur likadant glas just nu ;0) Gillar vintage/retro-tonen i bilderna, den ger bilderna ett härligare djup.

Med mig är det ok, förutom att jag är mer eller mindre på krypstadiet i dag. Var bröllopsfotograf i går och vi rörde oss ganska mycket runt i stan. De gifte sig i rådhuset, sedan gick vi till slottet och fotade, sedan gick vi vidare till stadsparken för att ha picknick, för att slutligen gå upp på stan igen för att äta middag. 550 bilder knäppte jag! Det var ett mysigt bröllop med 11 gäster. Bruden är i sjunde månaden, så det var tufft även för henne. Brudgummen kommer ursprungligen från Nya Zeeland, så hans föräldrar var med via Skype under cermonin. Hans syster med man och barn bor i London, de flög hit i fredags, så det blev en del engelska. Vi var bara två kompisar med, så det var en ära att få delta och dessutom fota det hela.

Eftersom jag kämpar med en ångestproblematik var det ett par jobbiga dagar innan bröllopet. Jag var supernervös och mådde pest. Det gick dock bra, kände ju de flesta och alla är så goa och skojiga att umgås med.

Resten av den här dagen ska jag nog ligga raklång i soffan. I morgon får brorsan nycklarna till sin nya lägenhet, då måste jag ju med och kolla in lyan.

Ha det gott!

Kram Hanna

Patricia Villamil sa...

I love these little spots around your house, they feel homey and well lived.

mauishopgirl sa...

May favorite is the wall and the very animal friendly deer head! I love how all the items are very random and simple.